WYNN’S BESCHERMT HET AIRCOSYSTEEM EN DE BESTUURDER TEGEN OMHULDE VIRUSSEN. EFFECTIVITEIT TEGEN VIRUSSEN OFFICIEEL GETEST EN GOEDGEKEURD. donderdag 2 april 2020

 

Wynn’s Airco-Clean© elimineert 99,99% van de virussen inclusief SARS‐CoV‐2 (Covid-19) in 15 minuten volgens de EN14476

Wynn’s Airco-Clean© is effectief tegen virussen

Wynn’s Airco-Clean© biocide is sinds meerdere jaren een gevestigd product voor het reinigen en desinfecteren van het aircosysteem. Met behulp van de Aircomatic© III ultrazone cel wordt het product fijn verneveld (<5 micron) waardoor een direct contact met alle componenten van het aircosysteem wordt gegarandeerd - inclusief de verdamper en de pollenfilter. De Airco-Clean© behandeling reinigt en desinfecteert het aircosysteem en verwijdert op een zeer efficiënte manier virussen, bacteriën, ziektekiemen, pollen, schimmels, algen en andere micro-organismen.

Hoe kunnen virussen in de passagiersruimte terecht komen?

De pollenfilter, de verdamper en de verluchtingsgaten zijn de ideale plaatsen waarin micro-organismen zich kunnen vermenigvuldigen (lage temperaturen en donkere omgeving). Bestuurders merken de aanwezigheid van micro-organismen meestal pas op wanneer een onaangename geur uit de verluchtingsgaten komt na het inschakelen van de airconditioning.

Bescherm uzelf tegen Covid-19

Door het aircosysteem te reinigen en te desinfecteren met Airco-Clean©, kunt u zich beschermen tegen de verspreiding van virussen in het voertuig. Virussen kunnen de passagiersruimte binnendringen via de verluchtingsgaten. Na de koude wintermaanden komt nu de lente met warmere temperaturen. Vanaf deze periode gebruiken automobilisten vaker hun airco. Daarom moet het aircosysteem op dit moment worden gereinigd.

Welke andere voordelen brengt een desinfectie met zich mee?

  • Vermindert slechte geuren komende uit het aircosysteem door het verwijderen van kiemen (bacteriën en schimmels).

  • De reiniging helpt om infecties en allergische reacties te voorkomen.
  • Uitstekende ontsmettingsbehandeling om toekomstige infecties te voorkomen.

Waar worden Aircomatic-behandelingen met Airco-Clean© aangeboden?

Veel werkplaatsen zijn in het bezit van een Aircomatic toestel en kunnen de behandeling uitvoeren. Een behandeling duurt slechts 20 minuten. Dit komt door de speciale vernevelingstechnologie die ervoor zorgt dat er geen voertuigonderdelen dienen te worden verwijderd. De bestuurder kan na de behandeling onmiddellijk weer verder rijden.

Waar kan ik Airco-Clean© en de Aircomatic© III kopen?

Wynn’s Airco-Clean© en Wynn’s Aircomatic© III worden bij een groot aantal dealers aangeboden. Contacteer uw dealer of Wynn’s vertegenwoordiger. Een overzicht van alle Wynn’s dealers kan u vinden op:
www.wynns.nl/dealers & www.wynns.be/dealers

 

In de categorie: Nieuws.