VON ZADIG creëert kleurcode ‘Heaven Black’ dinsdag 3 juli 2018

De Belgische kunstenaar Von Zadig is gespecialiseerd in het creëren van mechanische kunst. Hij tovert eenvoudige voertuigen om tot meesterwerken die alle zintuigen prikkelen. Van motorfietsen tot raceauto’s: elke creatie bulkt van de originaliteit. Als onderdeel van het R-M project ‘THE CODE’ bedacht Von Zadig een unieke kleur die de naam Heaven Black draagt.

Het R-M project ‘THE CODE’, een jaarprogramma rond creativiteit, brengt een selectie van talentvolle ontwerpers samen met de beste lak uit de industrie. Het project biedt kunstenaars uit heel Europa de mogelijkheid hun meest innovatieve concepten tot leven te brengen. Dankzij de laktechnologie van R-M verleggen ze hun creatieve grenzen en kunnen ze hun creaties de perfecte finishing touch geven.

 

Zwart lijkt misschien een eenvoudige kleur, maar niets is minder waar. Von Zadig koos ervoor om  de kleur ‘Heaven Black’ aan te brengen,  zwart met een vleugje blauw, wit en een geheime component dat het een uniek karakter geeft. Von Zadig is erin geslaagd om zijn eigen karakter weer te geven in deze raceauto: opstandig & ontembaar. De wagen, een elegante BMW E9, hing zijn charmant Duitse jasje aan de haak en is nu een kale snelheidsduivel die topsnelheden haalt. Dankzij Heaven Black ziet hij er mooier uit dan ooit, de machine is pure rock-'n-roll. De verschillende tinten en reflecties van de lak zullen in hun volle glorie te zien zijn van zodra ’Rex’ een kloppend hart heeft gekregen.

 

Bekijk de film over dit project op youtube.com/rmpaint

https://youtu.be/vocK41hG33g

In de categorie: Nieuws.