Verolub neemt Castrol retail business over van Power Oil donderdag 2 januari 2020

Vanaf 12 december 2019 neemt Verolub het Castrol Retailgedeelte over van Power Oil uit Wevelgem, intussen in handen van het Aalsterse Gabriels. Power Oil was sinds 2017 Castrol distributeur, meer bepaald voor de Retailmarkt.

Verolub, gevestigd te Lummen, is sinds jaren een gevestigde waarde als gespecialiseerd smeermiddelenleverancier en focust op het leveren van  toegevoegde waarde en het ontzorgen van klanten. Verolub was tot op heden als officieel Castrol Distributeur vooral actief binnen de Automotive,  Landbouw, Heavy Duty en Industriewereld. Met deze overname komt hier nu ook het Retailsegment bij.

“Deze strategische overname zorgt voor extra schaalgrootte en efficiëntie, wat ons zal toelaten om nog meer te investeren in innovatieve en technologische oplossingen. Naast het leveren van smeermiddelen, houden we ons steeds meer bezig met advisering en het ontwikkelen van diensten en oplossingen, zoals bv. remote voorraadbeheer, fluid monitoring, fluid management systemen en een online webportaal dat begin 2020 operationeel zal zijn. De markt waarin wij ons bewegen verandert zeer snel; denk maar aan de electrificatie van het voertuigenpark of de steeds strenger wordende uitstoot- en milieureglementering. Verolub heeft de uitgesproken ambitie in het ondersteunen van onze klanten in al deze uitdagingen!”

 

Dirk Roosen

Afgev. Bestuurder

In de categorie: Nieuws.