Turbo’s Hoet introduceert informatieve DVD voor diagnose turbo’s woensdag 9 februari 2011

Turbo’s Hoet heeft een DVD ontwikkeld die in diverse landen in een oplage van ruim 100.000 exemplaren gratis in Europa verspreid wordt. De DVD laat alle facetten zien die de monteur helpt om een juiste diagnose te stellen. Ook wordt getoond op welke manier de turbo correct kan worden vervangen.

De instructievideo van Turbo Hoet is bedoeld voor zowel de personenwagen- als bedrijfswagensector. In de video wordt veel aandacht gegegeven aan het zoeken naar de oorzaak van een defecte turbo. Het stellen van een juiste diagnose is namelijk van groot belang. Tenslotte ontstaat schade aan een turbo in negen van de tien gevallen door een externe oorzaak. Maar ook de installatie van de nieuwe turbo komt uitgebreid aan bod zodat voorkomen wordt dat er tijdens de montage van de nieuwe turbo opnieuw schade ontstaat.

Verder wordt de klant geïnformeerd hoe en waar men het gemakkelijkst een turbo kan bestellen. Inmiddels zijn de turbo’s van Turbo’s Hoet via een uitgebreid netwerk van lokale grossiers verkrijgbaar. De geheel vernieuwde website en gebruiksvriendelijke webshop van Turbo’s Hoet komen ook aan bod in de DVD.

Jeroen Velthuis van Turbo’s Hoet: “Onze focus is gericht op de ondersteuning van de monteur die steeds vaker te maken krijgt met turbo’s. Met deze DVD helpen wij hem daadwerkelijk met het stellen van de juiste diagnose en met technische ondersteuning. Dankzij onze officiële distributeurschappen van alle grote turbo-fabrikanten beschikken wij over de meest actuele technische informatie. Deze informatie delen wij graag met de monteur.”

U vindt de CD in het februarinummer van uw vakblad Info Garage.

In de categorie: Nieuws.