Succes aangekondigd voor EQUIP AUTO 2019 donderdag 3 oktober 2019

 

Op vier weken van de opening toont het internationaal salon voor naverkoop en mobiliteitsdiensten zijn dynamiek. Het belooft een succesvolle editie te worden met veel bedrijven, innovatie en gezelligheid.

Gedurende vijf dagen, van 15 tot 19 oktober, zal de vakbeurs in paviljoen 1, 2.2 en 3 van Paris Expo Porte de Versailles 1 200 bedrijven en merken verwelkomen.

Enkele cijfers:

  • -  EQUIP AUTO is meer dan 1 000 m2 groter dan de editie van 2017.

  • -  Meer dan 400 exposanten zullen voor de eerste maal aanwezig zijn.

-  Internationale bedrijven vertegenwoordigen 60 % van de ingeschreven exposanten (naast Franse filialen van internationale groepen).

EQUIP AUTO 2019 verwelkomt ook tal van trouwe exposanten en, uit verschillende sectoren, de terugkeer van tal van exposanten: 3M, BERNER, BREMBO, CONTINENTAL, LACOUR, LIQUI- MOLY, MAGNETI MARELLI, SECTA AUTOSUR, SICAM met BEISSBARTH en WERTHER, TEXA ...

Ook van de kant van de bezoekers valt er een positieve trend te noteren met een verdubbeling van de inschrijvingen. We herinneren eraan dat EQUIP AUTO 100000 professionele bezoekers uit de segmenten onderhoud en mobiliteitsdiensten verwacht.

Helemaal gericht op de sterke evoluties van de naverkoopmarkt van de automobielsector verwelkomt EQUIP AUTO 2019 in paviljoen 2.2 ook een vijftigtal startups.

"Vandaag herstellen, morgen voorbereiden" is actueler dan ooit!
Afspraak van 15 tot 19 oktober 2019 in Paris Expo Porte de Versailles

www.equipauto.com

In de categorie: Nieuws.