SKF presenteert de nieuwe wiellagersetcatalogus voor 2011 maandag 14 februari 2011

Met de introductie van de SKF-Wiellagersetcatalogus 2011 hebben automonteurs nu de beschikking over al de meest recente technische informatie om aan de reparatiebehoeften van de auto van hun klanten tegemoet te kunnen komen.

Door het investeren in het interne productontwikkelingsprogramma, waardoor het assortiment met maar liefst 75 sets en bijna 5000 nieuwe links sinds de vorige catalogus werd uitgebreid, omvat het volledige assortiment wiellagersets van SKF nu een totaal van 1068 sets. Alle 1068 sets bevatten de noodzakelijke OE-componenten die de automonteur in staat stellen om, direct na een eerste verzoek, een volledige reparatie uit te voeren.

Deze reeks is onderverdeeld in wiellagersets en wiellager- en remsets. De sets zijn geschikt voor zowel Europese (563) als Aziatische modellen (468).

Nieuw aan de uitgave van deze catalogus zijn de 1062 productfoto's die nu een duidelijk beeld van alle in de sets opgenomen componenten bevatten (zoals bouten, borgringen, schroeven, afstandsringen, montage-instructies, rode waarschuwingssymbolen voor speciale sets enz.). Deze productfoto's werden op verzoek van onze klanten in de catalogus opgenomen en helpen de monteurs om de juiste onderdelen voor hun klanten te identificeren en te selecteren.

 

In de categorie: Nieuws.