Sinatec Europe distributeur MoTip voor Belux. vrijdag 23 augustus 2019

Sinatec Europe is vanaf heden een distributiepartner van MotipDupli voor de distributie van Motip producten in de Belgische & Luxemburgse automotive markt. Alle producten zijn inmiddels op voorraad en onder andere via de webshop te bestellen.

Het merk Motip is afkomstig van de producent Motip Dupli gevestigd in Wolvega en is specialist in de productie van spuitbussen en lakstiften. Motip Dupli is op haar terrein marktleider in Europa en met drie productiebedrijven produceren ze op jaarbasis meer dan 120 miljoen spuitbussen. Met de merken MoTip, DUPLI-Color, Presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

“Motip stond al een tijdje op ons verlanglijstje” aldus Gijs Jespers, directeur van Sinatec. “We zijn enorm trots op deze mooie toevoeging van ons assortiment, vooral omdat het een complete productrange is die naadloos aansluit op onze producten en concepten. Met de kracht van MoTip Dupli kunnen we gezamenlijk optreden als professionele partners in de markt.”

De keuze om Sinatec Europe distributeur te maken voor de BeLux markt is gebaseerd op het onderscheidend vermogen in de lokale markt. Het assortiment, logistieke & ICT oplossingen en lokale aanwezigheid in de markt zijn zaken die er toe geleid hebben dat dit mooie partnership ontstaan is.

Sinatec Europe versterkte voor de zomerperiode al haar team met Jacques Coppieters als Business Development Manager BeLux.

In de categorie: Nieuws.