SIDEM INTRODUCEERT NIEUWE WEBSITE donderdag 11 juni 2020

Bijgewerkte navigatie en lay-out geven het merk een stevige boost


  • Lancering nieuwe website voor het Sidem merk voor stuur- en ophangingsonderdelen via www.sidem.eu
  • Bijgewerkte look & feel voor betere merkherkenning
  • Gebruikersvriendelijke website dankzij geoptimaliseerde navigatie en functies

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, heeft zijn gloednieuwe website voor de aftermarket gelanceerd. Een betere merkherkenning en een grotere efficiëntie waren hierbij de belangrijkste streefdoelen.Merkgroei stimuleren

Sidem kan terugkijken op een lange traditie van hoogwaardige stuur- en ophangingsonderdelen die in Europa geproduceerd worden. “Sidem is een toonaangevend merk in de aftermarket, maar dit vond geen weerspiegeling in de website. Daarom hebben we een compleet nieuwe website gecreëerd. Met de groei van ons merk hebben we een website nodig die duidelijk laat zien waar Sidem voor staat”, zegt Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem.

Gebruikersvriendelijke website

Tijdens een maandenlange voorbereiding hebben we zowel de navigatie als de inhoud van de website onder de loep genomen. Naast relevante naamsbekendheid waren de belangrijkste streefdoelen een duidelijke structuur en een nuttige inhoud voor distributeurs en monteurs”, vervolgt Delphine Dewildeman. “We willen dat bezoekers op de website nuttige informatie vinden – zoals productdetails of installatiehandleidingen – en dat ze die informatie ook snel kunnen vinden. De nieuwe website beantwoordt aan die verwachtingen.”

In de categorie: Nieuws.