Remy benoemt nieuwe Country Manager Benelux dinsdag 29 september 2020

Remy Automotive Europe heeft Stefano Torriuolo tot Country Manager Benelux benoemd.

Stefano Torriuolo wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor alle sales activiteiten,  bedrijfsontwikkeling en strategie in de Benelux. "Stefano Torriuolo is een ervaren leider die al verschillende functies voor Remy binnen Europa heeft vervuld”, zegt Martin Klein, CEO Europe. “De Benelux biedt groeipotentieel voor Remy, en onder leiding van Stefano gaan we door met het realiseren van groei en het verder optimaliseren van onze klantentevredenheid.”

20-jarige loopbaan bij Remy

Sinds 2000 vervulde Stefano verschillende rollen bij Remy, Purchasing Commodity Manager Europe, OES Sales Manager, Area Manager Eastern Europe en meest recent Sales Director OE & OES. Voorheen was Stefano werkzaam bij Atlas Copco en Fabricom.

Investeringen in Benelux

De benoeming van Stefano Torriuolo volgt kort na een grote investering van Remy in de Benelux. Remy opende onlangs een nieuw Europees Distributiecentrum in Herentals en investeerde in de ontwikkeling van een nieuwe product lijn van remschijven en remblokken. De investeringen maken deel uit van een lange termijnvisie om de Benelux klanten van Remy sneller en efficiënter met meerdere product lijnen te beleveren.

In de categorie: Nieuws.