PPG viert succesvol eerste jaar MOONWALK™ dinsdag 30 juni 2020

De MOONWALK™, de revolutionaire mengmachine van PPG heeft een zeer succesvol eerste jaar achter de rug. Sinds de officiële lancering in juni 2019 is de Moonwalk in meer dan 25 landen over de hele wereld geïnstalleerd.

 

Honderden klanten hebben de voordelen van deze half-automatische mengmachine inmiddels ervaren. PPG is dan ook zeer verheugd over de snelle acceptatie en het steeds toenemend aantal installatieverzoeken. Peter Gerrits, Senior Digital Marketing Analyst - PPG Automotive Refinish Benelux, heeft aan de wieg van de MoonWalk gestaan. Zijn overtuiging dat PPG een bijzonder concept heeft ontwikkeld waarmee klanten concurrentievoordeel behalen in deze uitdagende markt, is de realiteit geworden. Momenteel zijn er in de Benelux 30 MoonWalk mengmachines geïnstalleerd.

 

De grote winnaars van de MoonWalk zijn uiteindelijk de schadeherstelbedrijven die er dag-in-dag-uit mee werken. De MoonWalk bespaart werktijd, vermindert afval en transformeert de mengruimte in een schonere en veiliger werkomgeving. Te veel materiaalverbruik wordt door de uiterste precisie voorkomen. Doordat het mengproces geautomatiseerd is, kan de vrijgekomen tijd aan andere werkzaamheden worden besteed wat meer productiviteit oplevert. Wat ook een aanzienlijke tijdbesparing oplevert is de automatische koppeling van het apparaat naar het ordersysteem van PPG. Voorraadbeheer kost de klant geen tijd meer en de spuiter grijpt nooit mis.

 

Zeker tijdens de Covid-crisis zijn tijd- en geldbesparing nog belangrijker dan anders. MoonWalk is een uitstekend hulpmiddel voor het behalen van bedrijfsdoelen en het schadeherstelbedrijf naar een ander, hoger niveau te tillen”.

In de categorie: Nieuws.