Pionierprestaties die duurzaam zijn R-M presenteert nieuw gamma eco-vernissen woensdag 18 november 2020

R-M's Pioneer Series is bij zijn lancering het meest geavanceerde productassortiment in de schadeherstelindustrie van vandaag. En niet alleen vanwege de uitstekende lakkwaliteit - ook omdat R-M ook volop inzet op verregaande dienstverlening. In combinatie met de hoogwaardige nieuwe vernissen kunnen carrosseriehouders de efficiëntie in de carrosserie verzekeren en een uitstekende afwerking afleveren aan de eindklant. Dat dat eindresultaat ook nog eens duurzaam is in alle betekenissen van het woord - bestendig én ecologisch verantwoord - is natuurlijk mooi meegenomen.

Pioneer Series is ontstaan uit de overtuiging dat R-M-producten goed moeten zijn voor zowel voertuigen als voor het milieu. Daarom wordt het nieuwe portfolio geproduceerd op basis van hernieuwbare bronnen, waardoor de CO2-uitstoot sterk verminderd wordt. Op basis van dat principe zijn alle Pioneer Series- vernissen, -verharders, -verdunners en additieven bovendien e’Sense gecertifieerde producten. Het nieuwe portfolio is in alle opzichten concurrentieel, ecologisch én efficiënt en staat garant voor perfecte eindresultaten.

“Er ging veel onderzoek vooraf aan de ontwikkeling van Pioneer Series. De bevindingen en resultaten die daaruit voortkwamen hebben we omgezet in een innovatief productportfolio dat eco-efficiënte resultaten biedt en ontzettend concurrentieel is," dixit Hans Verelst - Sales Manager BeLux.

De product-technische innovatie reikt zelfs nog verder. Het energieverbruik van carrosseriebedrijven kan bijvoorbeeld sterk worden gereduceerd omdat Pioneer Series-producten ontzettend snelle droogtijden hebben. Duurzaamheid is echt de kern van deze nieuwe productreeks en is tevens een zeer belangrijke drijfkracht voor groei, zowel voor R-M zelf als voor zijn klanten.

Pioneer Series staat aan de top van de hedendaagse autolak-innovaties. Het zit vol met gedurfde nieuwe formules, zorgt voor kortere procestijden, en garandeert een ongelooflijke dekkracht en een adembenemende, duurzame kwaliteit. Vanaf eind november beschikbaar in België.

 

In de categorie: Nieuws.