PETRONAS lanceert PETRONAS Lubricants Toolbox maandag 15 juni 2020

Gratis industriële trainingsapp is nu beschikbaar voor iOS- en Android-tabletgebruikers

PETRONAS Lubricants International (PLI), 100% dochteronderneming van PETRONAS, heeft vandaag zijn eerste app gelanceerd: de PETRONAS Lubricants Toolbox voor iOS- en Android-tablets.
PLI’s gloednieuwe en gebruiksvriendelijke PETRONAS Lubricants Toolbox-app toont PLI als partner in vloeistoffentechnologie met innovatieve oplossingen die verder gaan dan het leveren van smeermiddelen alleen.
De PETRONAS Lubricants Toolbox is gratis beschikbaar en biedt industriële werkers die met de smeermiddelen van PLI omgaan waardevolle informatie: producteigenschappen, technische specificaties, OEM-prestatieniveaus, rangschikking van productprestaties en de bijkomende voordelen van trading up en productvergelijkingen. Voor extra gebruiksgemak is de app zowel online als offline te gebruiken.
Silvano Berardo, Global Distributor Marketing Lead van PLI: “De PETRONAS Lubricants Toolbox verandert de manier waarop industriële spelers de smeermiddelen van PLI onderzoeken en vergelijken om aan de specifieke eisen van hun installatie te voldoen. Onze unieke app is niet alleen gratis en gebruiksvriendelijk, maar speciaal ontwikkeld voor de exploitant van de installatie om de total cost of ownership te optimaliseren en tegelijk onvoorziene downtime te verminderen met behulp van e-tools zoals de smeermiddelverbruiksanalyse.”
De smeermiddelverbruiksanalyse in de app wordt gebruikt om het eigen verbruik af te zetten tegen de normen binnen de industrie, en om afwijkingen op te sporen die helpen bij het herkennen van verbeterpunten waarmee het verbruik en de kosten omlaag kunnen worden gebracht.
De app biedt ook een interactieve virtuele rondleiding met animaties over verschillende industriële installaties waar PLI-producten worden gebruikt.
Ga voor meer informatie naar www.pli-petronas.com/en/industrial-toolbox

In de categorie: Nieuws.