Nieuwe deelnemerswebsite voor alle partners van AutoCrew en Bosch Car Service in de Benelux vrijdag 11 september 2020

Alle partners van AutoCrew en Bosch Car Service in de Benelux krijgen in de komende maanden een gloednieuwe deelnemerswebsite. In totaal worden er zo’n 900 nieuwe websites opgeleverd. Alle AutoCrew-garages in de Benelux hebben nu een uniforme uitstraling, en dat geldt ook voor de websites van de Bosch Car Service-leden. Ondanks de uniforme uitstraling blijft er voor de AutoCrew- en Bosch Car Service-garages de nodige ruimte om hun website te personaliseren.

“Het is een hele uitdaging geweest maar we zijn erin geslaagd een volledig nieuw ontwerp op te zetten. De deelnemerswebsites van alle conceptpartners van AutoCrew en Bosch Car Service hebben een volledig nieuwe uitstraling. De nieuwe websites ogen frisser en zijn ook veel gebruiksvriendelijker. Alle websites hebben nu ook daadwerkelijk een afsprakenplanner en een portal voor tweedehandsauto’s,” zegt Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Car Service Benelux.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

De websites hebben een duidelijke AutoCrew- of Bosch Car Service-uitstraling, maar laten ook ruimte voor persoonlijke invulling door het autobedrijf. “Het is eenvoudig om eigen content te plaatsen en de website te beheren of te personaliseren. Daarnaast zijn de websites ook eenvoudig te koppelen met externe toepassingen, zoals afsprakenplanners of klantentevredenheidssystemen,” licht Patricia van Baal, Concept Manager AutoCrew Benelux toe.

Voor garages die ook tweedehandsauto’s verkopen, is er een zeer professionele presentatie voor de Autowebshop voorzien, waarbij de content eenvoudig verwijderd of aangepast kan worden.

De websites zijn ‘mobile first’ ontwikkeld en zijn ook SEO-geoptimaliseerd (Search Engine Optimization). Hierdoor scoren zij beter in zoekmachines.

Verder is er ook een betere integratie met de verschillende marketingtools van de concepten en kunnen garagehouders bij de leverancier van de websites aankloppen voor advies.

 

In de categorie: Nieuws.