Nieuwe catalogus voor Payen®-olieafdichtingen biedt een betere algehele dekking woensdag 20 juni 2018

Nieuwe catalogus voor Payen®-olieafdichtingen biedt een betere algehele dekking
Nieuwe catalogus met 120 nieuwe producten; site is eenvoudig te navigeren en nu beschikbaar in 8 talen

Kontich, België, 19 juni 2018. Federal-Mogul Motorparts kondigt vandaag een nieuwe catalogus aan die met 120 nieuwe producten het uitgebreide gamma olieafdichtingen van Payen® voor personenauto's en (lichte) bedrijfsvoertuigen geheel afdekt. CATPA1801 is beschikbaar in acht talen en de catalogus biedt een toonaangevende productdekking met 13.300 motorkoppelingen voor klepstangafdichtingen, 7.700 voor nokkenasafdichtingen en 15.900 voor krukasafdichtingen.

"De nieuwe catalogus voor Payen-olieafdichtingen weerspiegelt het groeiende assortiment van het merk voor een breed scala aan voertuigen, van licht tot commercieel", aldus Alexis Goslin, Business Director, Sealing, Engine and Underhood Service, Federal-Mogul Motorparts EMEA. "We hebben de lay-out intuïtiever ontworpen, door flexibiliteit te bieden en het opzoeken van onderdelen te vereenvoudigen, omdat we meer opties willen bieden dan alleen de populaire producten die wereldwijd worden gebruikt.”

De navigatie kan nu worden gedaan door te zoeken op voertuigen of motoren, terwijl gemakkelijk te gebruiken olieafdichtingsschema's worden weergegeven per maat of referentie. De nieuwe catalogus bevat ook allerlei afdichtingen zoals ringen, o-ringen en olieafdichtingsets - en biedt op één plaats alles wat nodig is om het bestellingsproces voor de klanten te stroomlijnen en de kans op verkeerde bestellingen te verkleinen. De nieuwe catalogus biedt ook een volledig overzicht van het Pro-fit-gamma, de serviceproducten van Payen, die motorrevisoren helpen in hun dagelijkse werk.

Zoals gebruikelijk voor alle merken van Federal-Mogul Motorparts, biedt Payen extra klantenondersteuning in de vorm van montagevideo's en -folders. "Een juiste levering van onderdelen is één stap, maar we proberen ook om het monteren te vereenvoudigen en de nauwkeurigheid te verbeteren door eenvoudige instructies en handige tips aan te bieden", besluit Goslin.

Voor meer informatie, om een online catalogus te bestellen, te downloaden of te bekijken, gaat u naar www.fmecat.com

Info over Federal-Mogul

Federal-Mogul LLC is een toonaangevende wereldwijde leverancier van producten en diensten aan 's werelds serviceaanbieders en fabrikanten van voertuigen en apparatuur in de automobiel-, lichte, middelzware- en zware commerciële markten evenals de sectoren scheepvaart, spoorweg, ruimtevaart, energieopwekking en industrie. De producten en diensten van het bedrijf zorgen voor een lager brandstofverbruik, minder emissies en verbeterde voertuigveiligheid.

Federal-Mogul heeft twee onafhankelijke bedrijfsdivisies, elk met een CEO die rapporteert aan de raad van bestuur van Federal-Mogul.

Federal-Mogul Motorparts verkoopt en distribueert een breed portfolio van producten via meer dan 20 van de meest erkende merken ter wereld in de wereldwijde vervangingsmarkt voor auto's, terwijl ook fabrikanten van originele auto-onderdelen worden bediend met producten, zoals remmen, ruitenwissers en een verscheidenheid aan chassisonderdelen. De merken voor de vervangingsmarkt van de onderneming omvatten ANCO®-ruitenwissers; Beck/Arnley® hoogwaardige onderdelen van OE-kwaliteit en vloeistoffen; BERU®*- ontstekingssystemen; Champion® -verlichting, -bougies, -ruitenwissers en -filters; Interfil® - filters; AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, National®, Nüral®, Payen®, Sealed Power® en Speed-Pro® -motorproducten; MOOG® -chassiscomponenten; en Abex®, Ferodo®, Jurid® en Wagner® -remproducten en -verlichting.

Federal-Mogul Powertrain ontwerpt en produceert OE-onderdelen (originele uitrusting) voor de aandrijflijn en systeembeschermingsproducten voor automobiel-, zware-, industriële- en transporttoepassingen.

Federal-Mogul werd in 1899 opgericht in Detroit en heeft zijn wereldwijde hoofdvestiging in Southfield, Michigan. Het bedrijf heeft circa 55.000 mensen in dienst in 24 landen. Ga voor meer informatie naar: www.FMmotorparts.eu

*BERU® is een geregistreerd handelsmerk van BorgWarner

CONTACT:

Name, Phone, Email

Sarah Telen

Regional Marketing Manager Tel 00 32 3 451 97 08
Sarah.T elen@fmmotorparts.com

Loes Mills

Mills Advertising
Tel 00 31 402 110 110 Loes@mills-advertising.com

 

 

 

In de categorie: Nieuws.