Nieuwe catalogus 2011-2012 “Bosch filters” donderdag 10 februari 2011

De catalogus 2011-2012 “Bosch Filters” is vanaf nu verkrijgbaar. Types en referenties opzoeken is een stuk makkelijker en overzichtelijker. Zo omvat de nieuwe catalogus alle filterreeksen voor personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens. In totaal zijn 3.833 referenties voor personenauto’s en 1.518 referenties voor bestel- en vrachtwagens opgenomen.  
Een van de belangrijkste wijzigingen in de Bosch filtercatalogus is het nieuwe systeem van gegevensvermelding. Alle voertuiggegevens staan bij elkaar en zijn zo gerangschikt dat alle informatie snel en eenvoudig kan worden teruggevonden, zonder eerst het chassisnummer te hoeven intikken. Deze nieuwe aanpak vergemakkelijkt niet alleen het zoeken, het betekent ook een besparing in het aantal bladzijden.
De nieuwe lay-out, met inlassing van witregels, laat een vlotte identificatie van referenties toe. De filtertypes van Bosch zijn opgelijst in kolommen volgens een alfabetisch systeem dat de verschillende types weergeeft (olie, lucht, brandstof, interieur, Denox,..). Deze alfabetische oplijsting in 10 talen leidt tot een betere bladspiegel en een handiger opzoeksysteem.

In de categorie: Nieuws.