Mobil-producten met dexos-licentie vrijdag 28 januari 2011

ExxonMobil heeft van General Motors de licentie verkregen om dexos2™-gespecificeerde producten aan te bieden. Voortbouwend op de samenwerking met GM biedt ExxonMobil GM dealers nu twee producten aan met deze dexos2™-licentie; de Mobil 1 ESP 0W-40 en Mobil Super 3000 Formula G 5W-30. Deze producten beantwoorden aan de specifieke eisen zoals die zijn vastgelegd in de dexos2™-norm, voor benzine- en dieselmotoren van GM-voertuigen, waaronder Opel en Chevrolet.

Dexos2™ is een door GM ontwikkelde motoroliespecificatie. Mobil 1 ESP 0W-40 en Mobil Super 3000 Formula G 5W-30 bieden GM-dealers en hun klanten nu een krachtige formule voor extra bescherming van de motor.

De dexos2™-goedgekeurde Mobil-producten zijn volledig compatibel met voorheen voorgeschreven motoroliën. Ze combineren de nodige eigenschappen voor benzine- en dieselmotoren in één product, dat kan worden gebruikt in alle voertuigen van General Motors. De olie biedt een uitzonderlijke bescherming tegen motorslijtage, vooral bij lange verversingsintervallen. Dexos2™ vervangt de specificaties GM-LL-B-025 en GM-LL-A-025.

 

In de categorie: Nieuws.