Midas en Zipcar stellen een nieuw type vervangwagen voor woensdag 4 juli 2018

Klanten van Midas genieten van een deelwagen van Zipcar tijdens het onderhoud van hun wagen

 

Brussel, 4 juli 2018 – Zipcar en Midas lanceren een ongeëvenaarde mobiliteitsoplossing in de Brusselse regio met een deelwagen als vervangwagen. Klanten van Midas registreren zich gratis op de website van Zipcar voordat hun auto wordt onderhouden en genieten van gratis rijkrediet van en naar de garage.

 

Samenwerking tussen Zipcar en Midas

Afhankelijk van wat er moet gebeuren kan het onderhoud van een voertuig enige tijd in beslag nemen. Om de mobiliteit van haar klanten in Brussel te verzekeren, gaat Midas, wereldleider in snelle autoreparaties, samenwerken met het autodeelnetwerk van Zipcar. In een eerste fase wordt de oplossing voorgesteld in zes garages in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en biedt ze toegang tot 250 deelwagens van Zipcar.

 

“Onze klanten willen een vervangwagen terwijl hun eigen wagen bij Midas is. Dankzij de beschikbaarheid van Zipcars in de buurt van onze Brusselse garages, was de oplossing eigenlijk voor de hand liggend”, legt Cédric Harivel, algemeen directeur van Midas België uit.

 

Vind uw mobiliteitsoplossing via de app

Het principe is eenvoudig: voor elke interventie bij Midas wordt een deelwagen aan de klant aangeboden. De registratie bij Zipcar is gratis en Midas-klanten krijgen er ook rijtegoed bovenop. Op de dag zelf zoekt de klant een Zipcar in de buurt van de Midasgarage, ontgrendelt deze via de app op zijn smartphone en is zo meteen weer mobiel in Brussel.

 

30% van onze leden heeft minstens één auto in het huishouden. Een deelwagen wordt vaak gebruikt als tweede voertuig voor bijvoorbeeld verplaatsingen naar het centrum of naar de luchthaven. En met dit partnership wordt de deelwagen ook een vervangwagen tijdens het onderhoud van de eigen wagen", zegt Kate Croisier, directeur van Zipcar België.

 

www.zipcar.be/midas

 

 

 

Over Zipcar :

Zipcar is het grootste autodeelnetwerk ter wereld, met meer dan een miljoen abonnees. Zipcar verandert de manier waarop voertuigen in steden en dorpen over de hele wereld worden gebruikt. In Brussel maakt Zipcar deel uit van een intelligent transportsysteem dat een aanvulling vormt op het openbaar vervoer, de drukte in de stad vermindert en een praktisch alternatief biedt voor de eigen auto. Zipcar biedt een autodeelmodel dat beschikbaar is via zelfbediening en beschikt over een vloot van 250 voertuigen in de Brusselse regio. Zipcar maakt deel uit van Avis Budget Group, Inc. (Nasdaq: CAR), een wereldwijde aanbieder van autoverhuurdiensten. www.zipcar.be

 

 

Over Midas :

Midas is wereldleider op het gebied van auto-onderhoud en -services. Het bedrijf zorgt voor 100% dekking betreffende het onderhoud van meerdere merken, levert services die een voortrekkersrol spelen op het gebied van innovatie, verrijkt haar diensten non-stop en stelt zo 40 jaar knowhow ten dienste van veiligheid en rijcomfort voor meer dan 10 miljoen klanten. Midas is een merk dat zich inzet als alternatief voor de netwerken van fabrikanten, met garantie op deskundigheid en betrouwbaarheid.

Eind juni 2018 omvatte het netwerk meer dan 700 centra in 9 landen, waarvan 40 centra in België. Het Midasnetwerk ontwikkelt zich voornamelijk op het gebied van franchising.

Midas is een merk van Mobivia. www.midas.be

In de categorie: Nieuws.