Hefra Nieuws | Prijswijziging per 1 oktober 2020 woensdag 30 september 2020

 

Graag informeren wij u over de belangrijkste prijswijzigingen in ons programma per 1 oktober.

EcoBat-programma
Voor het vierde kwartaal introduceren wij een complete lijn EcoBat-laders. U vindt deze al terug in uw huidige overzichtslijst en in de digitale nieuwsbrief zullen wij u nader informeren over de voordelen. Ook introduceren wij de VRLA-types EDC6- 335, respectievelijk -400 en -450.

VMF / Wilco / Varta Automotive
Voor deze productgroepen worden in het vierde kwartaal de prijzen verhoogd. Voor vrijwel het volledige programma geldt een verhoging van 2%. De prijzen komen zodoende exact op het niveau van het tweede kwartaal, wat goed te verklaren is met een schuin oog op de LME-loodkoers.

De Varta LFD230 is sinds kort voorzien van de EFB-technologie en is om die reden meer in prijs gestegen.
De ‘Aziatische’ types (JIS-nummers en/of accu’s met een ‘magic eye’) stijgen 3% in prijs.

Monobloc & Schumacher
De Monobloc-tractie-accu’s (‘rode deksel’) stijgen in prijs met 1,5%. En het beste nieuws bewaren we voor het laatst: in uw prijslijst zult u zien dat de productlijn van Schumacher in prijs is verlaagd.

Prijslijsten kunnen direct worden gedownload door in te loggen op uw klantenportal op www.hefra.nl. Voor informatie over digitaal bestellen, facturatie en inloggegevens kunt u contact opnemen met Natascha Gschwind via n.gschwind@hefra.nl of  +31 (088) 4009033.

 

In de categorie: Nieuws.