Gezien het succes van het gamma heeft Eurorepar besloten haar lijn van lagersets verder uit te breiden. woensdag 7 november 2018

  • 348 nieuwe onderdeelnummers voor alle veel voorkomende voertuigen
  • 3 keer zo veel voertuigtoepassingen

 

Met deze uitbreiding dekken de nieuwe wiellagers —kogellagers en rollagers — van Eurorepar meerdere generaties personenauto's en bedrijfsauto's.
Zo worden nieuwe toepassingen gedekt die veel voorkomen in het huidige wagenpark, zoals de Renault Twingo I, Renault Captur, Volkswagen Golf III, Opel Corsa B, Fiat Punto I en vele anderen.

De setverpakking maakt de montage nog eenvoudiger. Een set bevat, afhankelijk van de toepassing: lager, dop, schroef, moer, seegerringen, vet en ABS-ringen.

De kwaliteit van het gebruikte materiaal (onder meer vet en pakkingen) vermindert wrijvingen en slijtage. Daardoor worden contactcorrosie en micro-beschadigingen als gevolg van trillingen beperkt, stijgen de prestaties, het comfort en het energierendement van het voertuig en blijft de werking van de ABS verzekerd.

Kiezen voor het lageraanbod van Eurorepar, is gegarandeerd:

  • een gamma van 548 onderdeelnummers die meer dan 80% van het Europese wagenpark dekken;
  • een aantrekkelijke prijspositionering;
  • een product van hoge kwaliteit dat uitstekende prestaties biedt.

Naast het lageraanbod biedt Eurorepar ook een programma van meer dan 10.000 onderdeelnummers die meer dan 50 productgroepen dekken. De onderdelen van Eurorepar hebben een garantie van 2 jaar (voor reparateurnetwerken van Citroën, DS, Peugeot, Euro Repar Car Service geldt een garantie van 2 jaar op onderdelen EN werkuren).

Voor meer informatie kunnen reparateurs contact opnemen met hun Distrigo-platform.

In de categorie: Nieuws.