Facom, partner van Boutsen Ginion Racing! donderdag 3 oktober 2019

Het Boutsen Ginion-autosportteam is er trots op zijn technische samenwerking met het merk Facom te kunnen aankondigen.

Dankzij deze overeenkomst zal het Belgische team van de beste apparatuur op hun markt profiteren en zal het merk Facom een podium krijgen om de kwaliteit van zijn producten te demonstreren.

 

Het Boutsen-team is al meer dan 20 jaar actief in de autosport en is dit seizoen aanwezig op de gerenommeerde Blancpain GT Series‑kampioenschappen (BMW M6 GT3 en Lamborghini Huracan GT3)

en TCR Europe (Honda Civic TCR), waar het zal gebruikmaken van de nieuwste apparatuur, zowel in de werkplaats als op het circuit.

 

Olivier Lainé (teammanager Boutsen Ginion): "We zijn bijzonder verheugd dat we een akkoord met het merk Facom bereikt hebben. Onze monteurs zullen over de beste apparatuur beschikken om

aan de verschillende racewagens te werken. Dit nieuws zorgde voor stralende gezichten in de werkplaats ..."

 

Patrick Diepenbach (General Manager Stanley Black & Decker Benelux): "We zijn vereerd om partner te zijn van het team Boutsen Ginion en hen te voorzien van ons hoogwaardige gereedschap, Facom.

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking dit geweldige raceteam in staat zal stellen om een voordeel te behalen ten opzichte van zijn concurrenten, zowel in de werkplaats als op het circuit."

 


In de categorie: Nieuws.