Eurorepar verkoopt zijn miljoenste Reliance band in 2 jaar tijd vrijdag 13 november 2020

Het assortiment Reliance banden van Eurorepar is een groot succes met de verkoop van al 1 miljoen banden na een commercialisering van 2 jaar op de aftermarket. Het assortiment wordt in 25 landen gedistribueerd en bestaat uit 74 referenties (zomer- en winterreeksen), die voldoen aan de verwachtingen van automobilisten die op zoek zijn naar banden tegen de juiste kwaliteit-prijsverhouding.

Het opzet van Eurorepar is geslaagd door in 2 jaar tijd een miljoen Reliance banden te hebben verkocht op de markt. De Reliance banden van Eurorepar zijn in de smaak gevallen bij de reparateurs. Ze zijn ontworpen voor een uitstekende prestatie-prijsverhouding en bieden de klantenservice-specialisten een oplossing aan die tot 75% van het wagenpark kan bedienen.

De Reliance banden van Eurorepar worden volgens een streng, door de ingenieurs van PSA Group ontwikkeld, eisenpakket geproduceerd door een van de grootste fabrikanten ter wereld. Naast producten van kwaliteit, een compleet assortiment van 48 referenties zomerbanden (van 13 tot 17'') en 26 referenties winterbanden (van 14 tot 18'') legt Eurorepar ook de nadruk op de beschikbaarheid van zijn aanbod.

"De beste band, ongeacht zijn prestaties is vooral de band die op voorraad is. Daarom hebben wij de voorraden zo goed mogelijk aangepast aan de verwachtingen van de klanten, om te kunnen voldoen aan de eisen van onze reparateurs met een onberispelijk servicecijfer", aldus Yann Le Ny, Businessmanager van de afdeling Banden bij PSA Group.

Zo is het hele Reliance aanbod van Eurorepar voortdurend leverbaar om de 140 Distrigo HUB’s in de kortste termijn te leveren en op deze manier alle bestellingen van reparateurs te kunnen leveren binnen D+4.

Om nog verder te gaan in de bandenactiviteit, die een echte uitdaging is voor het ontwikkelen van werkplaatsbezoeken, heeft Eurorepar een speciale zoekmachine voor banden opgenomen in zijn online portaal voor het bestellen van onderdelen: de "Service Box Multi-brand". Met een enkele klik heeft de reparateur zicht op de beschikbare voorraad van het dichtstbij gelegen Distrigo platform. Hij kan zo de nodige referentie kiezen, bestellen en nog dezelfde dag laten leveren.

"Het identificeren van het juiste beschikbare onderdeelnummer is een andere voorwaarde voor het begeleiden van onze reparateursklanten, zodat zij snel kunnen reageren om hun klanten tevreden te stellen en te binden. Onze zoekmachine voor banden is bijzonder effectief op dit gebied" concludeert Yann Le Ny.

Het Reliance bandenassortiment van Eurorepar garandeert:

-        Veiligheid en rijcomfort: de loopvlakpatronen van de banden (zomer- of winterbanden) bevorderen het afvoeren van water en smeltwater om slipgevaar te verminderen en een betere grip te garanderen op natte wegen. Het assortiment winterbanden is bovendien 3 PMSF-gecertificeerd en werd getest en goedgekeurd voor gebruik in winterweer.

- lange levenscyclus en robuustheid.

In de categorie: Nieuws.