Eurorepar past haar gamma gerenoveerde roterende machines aan om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals op de markt van roterende machines met een toenemende concurrentie. woensdag 7 november 2018

Deze nieuwe gamma bestaat uit 367 referenties:

  • 179 wisselstroomdynamo's
  • 188 startmotoren

Door het nieuwe ontwerp van de gamma worden er 2 keer zoveel voertuigtoepassingen gedekt, wat overeenkomt met bijna 70% van het Europese wagenpark van personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen van de PSA-groep en andere merken.

Zo omvat de gamma voortaan belangrijke nieuwe toepassingen zoals Citroën C4, Dacia Logan, Opel Corsa D, Peugeot 308, Renault Clio III of Volkswagen Golf V.

Het renovatieproces van deze gamma voldoet aan de strenge marktnormen. Alle slijtdelen worden namelijk vervangen door originele of Premium onderdelen. Alle onderdelen worden getest en goedgekeurd voor verzending.

De Eurorepar gamma roterende machines wordt geleverd zonder waarborgsom geleverd, om het proces zo eenvoudig mogelijk te houden.

De gamma heeft een aantrekkelijke en concurrerende prijspositionering en biedt kwaliteitsproducten aan met een hoog niveau van technische prestaties.

 

Naast deze gamma roterende machines biedt Eurorepar ook een gamma van meer dan 10.000 referenties aan die meer dan 50 productfamilies dekt. Er staat 2 jaar garantie op Eurorepar onderdelen (Voor reparateurnetwerken van Citroën, DS, Peugeot, Euro Repar Car Service: 2 jaar garantie op onderdelen EN werkuren).

Voor nadere informatie kunnen reparateurs contact opnemen met hun Distrigo dealer.

In de categorie: Nieuws.