Duits bedrijf Ferdinand Bilstein is wereldmarktleider op de onafhankelijke aftermarket maandag 16 november 2020

Het Duitse bedrijf Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG uit Ennepetal is wereldmarktleider in reserveonderdelen voor auto’s en bedrijfsvoertuigen op de onafhankelijke aftermarket. Dit wordt bevestigd door een recente lijst, gepubliceerd door het magazine Wirtschaftswoche in november 2020.

 

“De evaluatie is op eerdere gegevens gebaseerd, maar laat duidelijk zien dat we erin slagen om punten te scoren met onze diensten, ons productenaanbod en de wereldwijde beschikbaarheid van onze producten. De titel van wereldmarktleider is weliswaar iets waarop we trots mogen zijn, maar daarom gaan we niet op onze lauweren rusten”, aldus algemeen directeur, Jan Siekermann. Het bedrijf doet het ook in 2020 goed. De sterke daling in de lente werd in de loop van het jaar goedgemaakt en de Bilstein Group kan vandaag met een tevreden blik terugkijken op dit uitdagende jaar. “Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen, zeker in moeilijke tijden.”

 

De lijst van wereldmarktleiders werd samengesteld onder de wetenschappelijke leiding van Dr. Christoph Müller, professor economie van de Universiteit van St. Gallen. Het selectieproces steunt op strenge criteria, waaronder activiteiten in minstens drie continenten, een jaarlijkse omzet van minstens 50 miljoen euro en een export- of buitenlands aandeel van de omzet van minstens 50 %.

In de categorie: Nieuws.