David Colantonio wordt concept manager bij LKQ Belgium donderdag 6 augustus 2020

LKQ Belgium investeert fors in de toekomst en wil zijn leiderspositie verder consolideren. Het heeft de ambitie totaalleverancier te zijn voor garages en carrosseriebedrijven. Sterke garageconcepten zijn hier een belangrijk onderdeel van. Om de concepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi verder uit te bouwen in België, is LKQ Belgium verheugd aan te kondigen dat David Colantonio vanaf midden september 2020 het LKQ-team vervoegt als concept manager.

Mathias Brusselle, commercieel directeur bij LKQ Belgium, is trots op de nieuwe versterking van zijn team. “Om meer impact te hebben en dicht bij onze klanten te staan, zijn we verheugd de komst van David Colantonio als concept manager aan te kondigen. Ik ben

ervan overtuigd dat we met hem onze garageconcepten verder kunnen uitbouwen en onze garageklanten nog beter kunnen ondersteunen.”

Ook David Colantonio is heel enthousiast over de nieuwe wending in zijn carrière en gelooft in de kracht van LKQ. “Na verschillende constructieve gesprekken met het management van LKQ Belgium was ik overtuigd van hun visie. De visie van LKQ steunt op waarden die ikzelf ook hoog in het vaandel draag.

Daarom ben ik blij dat ik me kan aansluiten bij deze groep, de ontegensprekelijke marktleider op het gebied van auto-onderdelen en -diensten. Mijn missie zal bestaan uit het ondersteunen van de consolidatie van deze leiderspositie door het verder ontwikkelen en commercialiseren van de garageconcepten.”

 

Met ruim 15 jaar ervaring in de sector beschikt David Colantonio over een ongeëvenaarde kennis van de markt. Hij bekleedde achtereenvolgens verschillende functies binnen de Doyen group, en werd in 2017 benoemd tot Country Manager BeLux. Als concept Manager bij LKQ Belgium wordt hij nu verantwoordelijk voor de strategie en commerciële ontwikkeling van de concepten.

In de categorie: Nieuws.