BFGoodrich® introduceert de Cross Control 2, de nieuwe generatie constructiebanden woensdag 10 juni 2020

Met de introductie van de Cross Control 2 vernieuwt de Amerikaanse producent, die dit jaar zijn 150e verjaardag viert, een deel van het aanbod bedrijfswagenbanden. Net als zijn voorganger, is de BFGoodrich Cross Control 2 bestemd voor professionals in de bouwsector. Hij is gemaakt voor bouwplaatsen, vervoer van materialen en publieke werken.

Het aanbod BFGoodrich Cross Control 2 banden is geproduceerd in de Europese
BFGoodrich fabrieken en ontwikkeld voor de Europese markt. Het is perfect afgestemd op de behoeften van ondernemers en chauffeurs.

Het nieuwe ontwerp zorgt voor robuustheid en trekkracht, ongeacht het terrein of de omstandigheden. Dat geldt ook bij sneeuw (3PMSF-markering). Ook houdt deze band de gebruikskosten onder controle aangezien de levensduur verder is verbeterd: met 25 %* voor BFGoodrich Cross Control D2 banden en met 40 %* voor de BFGoodrich Cross Control S2 banden.

*Geschatte verbetering ten opzichte van de BFGoodrich Cross Control D banden of de BFGoodrich Cross Control S banden op basis van berekeningen en intern uitgevoerde simulaties.

 

De BFGoodrich Cross Control D2 en de S2 zijn sinds april en mei beschikbaar in de afmetingen 315/80 R 22.5 en 13 R 22.5. Ze zijn geschikt voor herprofilering en loopvlakvernieuwing waardoor ze nog langer meegaan.

 

 

In de categorie: Nieuws.