Bent u klaar voor de mobiliteit van de toekomst? maandag 26 augustus 2019

Mobiliteit is altijd al onderwerp van grondige (r)evoluties geweest. Maar de innovaties die momenteel voor de deur staan, doen heel wat betrokken partijen naar adem happen. Edulogia organiseert enkele evenementen om het bos door de bomen te blijven zien.

Mensen en bedrijven die actief zijn in het ruime mobiliteitslandschap zijn zich terdege bewust van de veranderingen die op hen af komen. Het volstaat niet alleen om te blijven volgen. Voorsprong nemen, dat is wat telt. Tijdens de eerste editie van ‘Edulogia’s Future Talk’ zal keynotespreker Jeroen Vertongen zijn ervaringen delen.

Jeroen Vertongen is een gepassioneerd automotive futurist. Hij volgt al jaren de snel en exponentieel groeiende innovaties op de voet, pendelt tussen ons land en Silicon Valley, en brengt een verhaal waarin hij het publiek gidst naar een elektrische, autonome, geconnecteerde en gedeelde wereld. Hij brengt een inspirerende presentatie waarin de mobiliteit van de toekomst wordt geschetst.

Edulogia, het Vlaams kennis- en expertisecentrum voor mobiliteitseducatie, blijft niet doof voor de vraagstukken van morgen. “We zijn al enkele jaren actief als aanbieder van train-the-trainer-opleidingen in de ruime mobiliteitssector”, vertelt Fons Uyttenhove, voorzitter van Edulogia. “We krijgen heel wat vragen over het onderwerp. Een event organiseren met Jeroen als gastspreker leek ons een interessant idee om enerzijds antwoorden te kunnen bieden op deze vragen, anderzijds om ons doelpubliek te verruimen en met elkaar in contact te brengen. Edulogia organiseert dit najaar drie evenementen (in Waregem, Genk en Antwerpen) waarop Jeroen Vertongen telkens de keynotespreker is. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Meer info en inschrijvingen via www.edulogia.be/events.

In de categorie: Nieuws.