AutoTechnica & Service Station Car Wash - Brussels Expo donderdag 9 juli 2020

We hadden in de rand van de 20ste editie van AutoTechnica & de beurs Service Station & Car Wash in Brussels Expo van 4 tot en met 7 oktober 2020 graag eerder al nieuws bezorgd.

De belgische overheid geeft, op dag van dit schrijven, géén enkele zekerheid, of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en-of in welke omstandigheden.

De bestaansreden van  AutoTechnica & Service Station & Car Wash  is om voor deelnemers én bezoekers een informatieplatform te zijn  mét een meerwaarde voor beide partijen.  In deze omstandigheden met grote onzekerheid over de risico’s en te nemen maatregels  zijn de omstandigheden niet ideaal voor de bijna 450 exposanten om de beurs voor te bereiden en te kunnen laten doorgaan, net zoals het evenmin  voor bezoekers optimaal is om de beurs te bezoeken in oktober 2020.

 

Na ruim overleg  met deelnemers én bezoekers werd beslist dat het voor de ganse sector verstandig is om de 20ste editie van AutoTechnica uit  te stellen naar 2021 en te laten doorgaan van 2 tot en met 5 mei 2021.

 

De exposanten mogen in de loop van volgende week een bondig informatiedocument verwachten waarbij concreet antwoorden gegeven worden op de meest gestelde vragen.

 

Intussen zal met een uitgebreid exposanten overlegcomité verder geanalyseerd hoe en waar het beursconcept bijgestuurd kan worden in functie van de wensen van deelnemers, bezoekers of nieuwe marktomstandigheden.

In de categorie: Nieuws.