API: meer ondersteuning voor het netwerk, een duwtje in de rug voor de markt donderdag 23 april 2020

Midden in de crisis ontziet API geen moeite om ondersteuning te bieden aan zijn netwerk van garagisten. Uit solidariteit staan de eigen “Webinars” zelfs open voor garages die geen lid zijn. Een unieke aanpak die de sector bijzonder op prijs stelt.

”Ondanks de quarantaine blijven onze doelstellingen en onze aanpak gelijk: de verwachtingen overtreffen en grenzen verleggen,” verklaart David Colantonio, Directeur Doyen Auto Belux. “Onze wekelijkse API-commissies pakken de dringendste problemen aan, doen de nodige denkoefeningen en overwegen de mogelijke keuzes om gezamenlijk de beste beslissingen te maken.”
Deze wekelijkse commissies zijn uiterst belangrijk en de betrokken API vestigingen nemen er dan ook actief aan deel via videoconferentie.

Ook de garagisten-netwerken 1,2,3 AutoService en Requal moeten ondersteund en geïnformeerd worden over de recente en de te verwachten ontwikkelingen. In één week tijd zijn er niet minder dan 6 Webinars georganiseerd, met in totaal bijna 300 deelnemende garages! Het succes is zo groot dat er al zes nieuwe Webinars op de agenda staan. Al die grote inspanningen worden beloond met enthousiaste reacties, ook van garagisten die geen lid zijn en bijzonder opgetogen zijn over de open en solidaire aanpak van API.

Een actieve voorbereiding van de herstart!

Deze week verscheen reeds een speciale uitgave van de cataloog, zodat elk filiaal van de netwerken een helder zicht krijgt op de verkrijgbare en binnenkort te verwachten producten.

Op dit moment zijn kits voor de verkooppunten in de maak. Die zijn samengesteld uit informatief vitrinemateriaal, signalisatie voor veiligheid en hygiëne in de vestiaires en de refters, affiches en roll-ups voor de showrooms en transparant beschermingsmateriaal voor de displays. Niets wordt aan het toeval overgelaten als het te maken heeft met veiligheid, gezondheid of ondersteuning aan klanten en particulieren van het netwerk!

Elke dag staat een beperkt team van Doyen klaar in het crisiscentrum, ingericht in een vergaderzaal, ieder op veilige afstand, op de maatschappelijke zetel in Drogenbos.

In de categorie: Nieuws.